Huoneistoremontti uudistaa tilan

Huoneistoremontti

Haluaisitko uutta ilmettä kotiin? Lohkeileeko seinän maali vai kyllästyttävätkö vanhat tapetit? Meillä on pitkä kokemus kodin erilaisista remonttitöistä, joten teemme erilaiset huoneistoremontit ammattitaidolla lattiasta kattoon. Tarjoamme palveluitamme yksityisille asiakkaille Laihian seudulla.

Monipuoliset remonttipalvelut

  • Tapetointi
  • Maalaus
  • Kirvesmiestyöt

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontilla saadaan viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä pesutiloihin. Toimiva ja onnistunut kokonaisuus syntyy huolellisesta suunnittelusta, laadukkaista materiaaleista ja miellyttävistä väreistä. Teemme toiveidesi mukaisen kylpyhuoneen vuosien kokemuksella.

Saunaremontti

Sauna on rentoutumispaikka, jonka sisustukseen panostetaan yhä enemmän. Remontin avulla vanhasta saunasta saadaan viihtyisä ja persoonallinen. Saunaremontti voidaan teettää kylpyhuoneremontin yhteydessä, jolloin pesutilat saavat yhdenmukaisen ja kokonaisvaltaisesti uuden ilmeen.

Keittiöremontti

Keittiö on kodin sydän, jossa paitsi tehdään ruokaa myös vietetään läheisten kanssa aikaa. Keittiön uudistamiseen on olemassa lukuisia erilaisia ratkaisuja. Halusitpa pohjoismaalaista tyyliä edustavan modernin keittiön tai lämminhenkisen maalaisromanttisen keittiön, me autamme ideoittesi toteuttamisessa.

Kerralla hyvin tehty työ säästää aikaa ja rahaa. Ota yhteyttä remontoinnin ammattilaiseen! Keskustellaan lisää toiveistasi ja työn toteutuksesta.